Recensies

Ook zo tevreden over ons assortiment? Laat uw beoordeling voor ons achter.

Ons gemiddelde

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geef een beoordeling

Alle beoordelingen

mijn verhuizing

Rated 5,0 out of 5
15 september 2020

Ik ben heel erg tevreden over de verhuizing en het team. Verhuizen is niet mijn hobby, dus ik zag er tegenop. Maar de verhuizing was prima geregeld door René en zijn geweldige team met de meest vriendelijke en behulpzame verhuizers die ik ooit heb meegemaakt. De communicatie vooraf was ook goed. Ik kreeg van tevoren in een vriendelijktelefoongesprek en na een bezoek om de wining te komen bekijken, een uitstekende kostenraming, vergeleken met andere erkende verhuizers in de omgeving Rotterdam. Alles werd snel in en uitgepakt zonder breuken of beschadigingen. De inboedel is dan ook perfect overgekomen in Noord-Holland.

Pluspunten: Goede Communicatie Fantastische prijs / kwaliteitverhouding Snelle actie / snel beschikbaar Professioneel Planning en Vriendelijk .

Mevr. M. G

De verhuizing

Rated 5,0 out of 5
28 april 2021

Binnen een kort tijdsbestek je nieuwe woning op orde hebben en de oude opleveren, en dan ook nog eens de verhuizing zelf…daar zag ik als een berg tegen op! Totdat ik kennismaakte met René. We maakten een afspraak om e.e.a. te inventariseren en daar een passend kostenplaatje bij te zoeken. Het leek mij een uitdaging, maar ik werd gerust gesteld dat alles goed kwam. “Niet te veel nadenken, laat je ontzorgen, daar zijn wij voor”. De verhuisdatum werd geprikt en ook daarin was er flexibiliteit. Even langs een adres om een boxspring op te halen; “geen probleem “. Ik was best nerveus, wat nou als niet alles in 1 keer in de verhuiswagen zou passen? “Dan rijden we toch gewoon nog een keer”. Hierbij moet ik wel vermelden dat het in dezelfde plaats was, maar toch. Binnen de afgesproken tijd hadden Rene, Wesley en Dennis het gefixt! Ik had niet verwacht dat een verhuizing ook nog gezellig kon zijn maar met de humor, gezelligheid en professionaliteit van het team is het tegendeel bewezen. Bedankt mannen! En mocht u gaan verhuizen, dan zou ik Huurjijmij.nl zeker adviseren!

Christa

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
18 januari 2021

Verhuizen is niet waar ik normaal leuke of gezellige herinneringen over heb. Maar deze keer was het dat wel!

Normaal moet je er zelf constant bovenop zitten maar deze keer was het team van Rene’ en zijn mannen die het helemaal regelden! Geweldig!

Alles was zonder moeite zo uit elkaar gehaald en ingeladen, en overgebracht naar mijn nieuwe adres en daar weer in elkaar gezet.

En het mooiste was dat de woorden “kan niet” of “ lukt niet” niet in hun woordenboek voorkomt!

Heel erg bedankt nog, en deze mannen zijn zeer zeker een aanrader!

En vooral nu in de Corona tijd was het een zeer aangename en gezellige ervaring!

Petra Bakker

verhuizing inboedel

Rated 5,0 out of 5
5 januari 2021

We hebben HuurJijMij ingehuurd vanwege een breed aanbod aan diensten bij onze verhuizing.

Na een aangenaam gesprek met de eigenaar kregen we een uitgebreid offerte en het contact verliep vriendelijk en zeer klantgericht.

We hebben gekozen voor een totaalpakket waarbij HuurJijMij ons heeft geholpen met inpakken en verhuizen.

Het team van 4 mensen heeft met hoge zorgvuldigheid in een rap tempo het huis ingepakt. Het transport en de spullen op hun plek zetten verliep gesmeerd.

Wat me opviel was een heel aangename sfeer bij het team. Positief tegen de verhuizing aankijkend, geen gemopper en/of geklaag.

Doen wat de klant vraagt, meedenken, en het niet vervelend vinden als plannen veranderd worden door de klant.

De gesprekken gingen ook over positieve onderwerpen, waardoor we als klant het gevoel kregen dat iedereen ontspannen en met plezier dit zware werk verricht.

Ook de kwaliteit van de diensten is hoog. Geen van onze spullen zijn beschadigt geraakt en alles verliep volgens het plan en volgens het afgesproken tijdspad.

We zijn HuurJijMij en al zijn medewerkers enorm dankbaar voor de hulp bij per definitie een stressvolle gebeurtenis.

Voor ons was de verhuizing, door de hulp van HuurJijMij, een drukke, maar verder wel een meevallende gebeurtenis.

mevr. Kuijpers

Verhuizing

Rated 5,0 out of 5
26 augustus 2020

Top gast die netjes en snel te werk gaat. Zeer netjes en professioneel!

Nellie Kraiem