Recensies

Ook zo tevreden over ons assortiment? Laat uw beoordeling voor ons achter.

Ons gemiddelde

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geef een beoordeling

Alle beoordelingen

verhuizing bedrijf

Rated 5 out of 5
7 augustus 2020

3 keer verhuisd en 3 keer voortreffelijk gedaan!

In 2016 ben ik mijn bedrijf begonnen en dit was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de de verhuisservice van Kramer Project Service. In 2018 ben ik naar een nieuw locatie gegaan en ook hier is alles goed verlopen. Een week van de voren krijg je handige blauwe bakken om je kantoorspullen in te zetten en hebben we zelf de dozen ingepakt en klaar gezet. Op de dag zelf werden onze bureau’s en stoelen uit elkaar gehaald verhuisd en weer in elkaar gezet. Ook in 2020 midden in de Corona crisis ben ik voor de derde keer verhuisd en ik ben heel tevreden.

Ik hoop natuurlijk dat ik nu even niet meer hoef te verhuizen maar als ik dat zal doen zal ik zeker weer gebruik maken van huurjijmij Barendrecht.

Krijn Degenkamp

Eigenaar 123BigBags

Krijn Degenkamp

Verhuizing

Rated 5 out of 5
5 juli 2020

Super goed verhuist ,alle meubelen werden gelijk op hun plaats gezet ,vriendelijke mannen ,toppy gdaan ben zeer tevreden over ze!

Rietje

Wij zijn erg goed verhuisd van Zuid-Holland naar Noord-Holland!

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

S’morgens vroeg stond er een team van mannen klaar die van aanpakken weten. Alles werd snel, correct en keurig en vooral voorzichtig aangepakt en in de vrachtwagen geladen. Ze weten waar ze het over hebben en zijn heel zuinig op je spullen. Ook zijn het leuke en fijne mensen waar je je direct mee verbonden voelt. Doordat ons nieuwe adres niet naast de deur ligt zijn we met z’n allen wel even onderweg geweest. ‘S avonds stond alles keurig netjes op de plaats waar het moest staan. Dit is zeker een bedrijf die wij aanraden en vooral adviseren.

Fam. Geurts

Bakwagen gehuurd

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Bakwagen gehuurd voor een verhuizing. Goed bevallen! Bedankt voor de fijne service.

Laura